2011-07-22 20:30:31• hírek • Póti Orsolya

Zenével jótékonykodtak

Nagyszerű párost alkotott péntek este Cserey Csaba és Hütter Dóra a Szatmári Máltai Segélyszolgálat által szervezett koncerten, hiszen jobbnál jobb dalokat adtak élő. És természetesen a fiúk sem voltak rosszak, hiszen igencsak megmozgatták a fiatalabb generációt.

Sokakat vonzott a péntek esti jótékonysági koncert, melyet a Szatmári Máltai Segélyszolgálat szervezett a Szent József Központot látogató gyermekek és fiatalok javára. Gyenes Boglárka önkéntes a Szatmár.ro-nak elmondta: a központot közel 180 hátrányos helyzetű családból származó gyerek látogatja, akikkel főleg hétvégenként foglalkoznak néhány órát. Többnyire a Bibliáról és magánéleti problémákról beszélgetnek a fiatalok, de szerveznek más érdekes tevékenységeket is.

-Idén megszerveztük „A hónap gyermekei" elnevezésű akciót, melynek keretében kiválasztottuk a legjobb magaviseletű gyerekeket, akiket jutalomban részesítenénk. A gyerekek jutalma egy kirándulás lenne, ezért is szerveztük a jótékonysági konceret - mondta el Boglárka.

A koncert első felében Cserey Csaba és Hütter Dóra régi slágerekkel szórakoztatta a közönséget, majd energikus fiatalok - Oláh Kristóf, Bodor Csaba, Hegedűs Jani - léptek a színpadra közismert rock és punk dalokkal. A résztvevő középkorosztály ekkor már átadta a termet a bulizni vágyó fiataloknak, akik szemmel láthatóan élvezték a ritmusos számokat.

Az együttes korábban „Gyökér2 néven volt ismert, ezúttal főként a népszerű magyarországi zenekar, az Alvin és a Mókusok dalait, illetve egyéb feldolgozásokat adtak elő.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: